Kategorier
Vardag

En dag

Nu har sommaren kommit här i Sverige. Det är en fantastisk syn att se hur allt som varit dött får nytt liv igen efter vintern, bara det är ett mirakel varje år. Men vi har blivit vana och är blinda för att se detta. Vi klagar om det tar för lång tid, vi tar årstiderna för givet.

Lukterna, färgerna, hur alla människor kryper ur sina ”grottor” efter den kalla hårda långa vintern. Vi glömmer bekymmer, drar fram grillar, solstolar. Tar fram solglasögonen, rullar ner taket på bilen och glider runt i byarna och städerna och känner vinden mot ansiktet.

Flyttfåglarna kommer tillbaka efter vintern, blommorna slår ut, insekterna tar sig in…

Har ni lagt märke till att direkt vid Fadjr/gryning börjar fåglarna att kvittra?

Av Anddiz

Sverige är ett land med 10,23 miljoner invånare och i det här landet finns det mellan 160 400 - 810 000 muslimer och det finns en liten by i detta land och i denna by bor cirka 4 000 människor varav en av dem är jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s