Kategorier
Tankar & Reflektioner

Dina tankar

Vad du tror att andra tänker om dig är det du tänker om dig själv.

Ett exempel är om jag är ute och tänker att den jag möter på vägen tänker: ”Titta hon har hijab, hon har konverterat till islam, vilken galning, hon har förmodligen tvingats, eller hjärntvättats, hon kommer att lämna det snart” och så vidare …

En bra träning är att tänka positiva tankar till exempel om jag möter en person efter vägen och istället tänker att den personen tänker om mig: ”Titta, hon har hijab, vad modig hon är som vågar gå emot normen och göra som hon vill och vad glad och trygg hon ser ut att vara nu.”

För vi kan aldrig riktigt veta vad andra tycker och tänker om oss.
Dessutom är människor tillräckligt upptagna med att oroa sig för vad andra tycker och tänker om dem. Människor är upptagna med att oroa sig för sina egna personliga problem med sitt hus, sin familj, sina barn, sin ekonomi, allt. De som oroar sig för vad andra gör är de människor som inte vill ta itu eller lösa sina egna problem.

Vi bör önska det bästa för våra medmänniskor och förlåta deras brister eftersom vi också har våra brister.

© Anddiz

Av Anddiz

Sverige är ett land med 10,23 miljoner invånare och i det här landet finns det mellan 160 400 - 810 000 muslimer och det finns en liten by i detta land och i denna by bor cirka 4 000 människor varav en av dem är jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s