Sista stunden

I mitt arbete har jag sett människor nå sina sista dagar i det här livet. Innan jag konverterade minns jag en dam som stod inför döden som var rädd, pekade och sa ”ta bort mannen som står där i hörnet”. Hon var rädd. Vi (personalen) vände oss om och det fanns ingen där som vi såg. Men sen fick jag en obehaglig känsla. Känslan jag hade tidigare flera gånger i mitt liv när jag hade gått in i ett hus där det ”hemsökte” …

Alhamdulillah, Gud har låtit mig att uppleva saker innan jag konverterade som fick mig att se islams logik. Islam förklarade saker jag hade upplevt tidigare. Jag har tidigare upplevt saker som bekräftar att islam är sanningen.

[18:44]

هُنَالِكَ الْوَلَايَةُ لِلَّهِ الْحَقِّ ۚ هُوَ خَيْرٌ ثَوَابًا وَخَيْرٌ عُقْبًا

Här [ser man att] ingen kan ge skydd utom Gud, som är sann Gud, att ingen belönar bättre än Han och att ingen bereder [människan] en lyckligare utgång.

 – Knut Bernström

© Anddiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: